Ženska majica HRVATSKI PLETER

Model: Ženska majica „HRVATSKI PLETER“/HR-2

 

Ideja autora: čuvan stoljećima od zaborava, neka nas hrvatski troplet povezuje u zajedništvu za budućnost!

 

Vjerujem u Hrvatsku, u njezinu prošlost, u njezinu sadašnjost i u njezinu budućnost… (Ivan Mažuranić u Saboru 1886.; pjesnik, jezikoslovac, političar; 1814. Novi Vinodolski – 1890. Zagreb)

19,00 

SKU: HR-2 Kategorija:

HRVATSKA MAJICA „PLETER“ (HR-2)

Ove domoljubne majice krojene su da slijede liniju tijela i time su prilagođene djevojkama i damama klasične i sportske građe. Originalnost proizvoda SUPERCROATIAN jamče šivane oznake na donjem vanjskom rubu i u unutrašnjosti ispod ovratnika.

Grafičko rješenje izvedeno je kvalitetnom tehnikom višebojnog sitotiska, aplicirano je okomito uz dodatak popularnih crvenih “kockica”, što proizvodu daje elegantan izgled.

 

HR-2/JADRAN PLAVA – udobna ženska majica kratkih rukava od češljanog pamuka s bočnim šavom i okruglim izrezom s dodatnim elastanom u ovratniku. Donji rub majice je ravan.

Molimo vas ne zaboravite upute za održavanje – Hrvatska majica „PLETER“/HR-2/Jadran plava:

Održavanje 1

 

HR-2/BIJELA ST – brzo sušeća, udobna ženska majica „V” izreza i kratkih „dolman“ rukava krojena je od češljanog pamuka, viskoze i poliestera s bočnim šavom te dvostrukim šavom na rukavima i donjem rubu. Posebnost kroja je zaobljeni donji rub.

Molimo vas ne zaboravite upute za održavanje – Hrvatska majica „PLETER“/HR-2/Bijela ST:

Održavanje 2