Hrvatska majica SUPERCROATIAN 1

Model: Hrvatska muška majica „SUPERCROATIAN 1“/RH-12

 

Ideja autora: SUPERCROATIAN je nastao iz ljubavi prema Domovini – ovoj lijepoj zemlji Hrvatskoj. Ta poruka naš je pozdrav cijelom svijetu! Budimo sretni jer možemo reći – ja sam iz Hrvatske!

 

Ja bih ugledao sunce, kad bih ugledao nju, ja bih imao ljepotu da je pored mene tu, ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj (Daleka obala, 1993.)

20,00 

SKU: RH-12 Kategorija:

HRVATSKA MAJICA „SUPERCROATIAN 1“ (RH-12)

Ove domoljubne muške majice su klasičnog kroja koji lagano slijedi liniju tijela. Time su dobar odabir za muškarce klasične i sportske građe.

Originalnost proizvoda SUPERCROATIAN jamče šivane oznake na donjem vanjskom rubu i u unutrašnjosti ispod ovratnika.

Grafičko rješenje izvedeno je kvalitetnom tehnikom dvobojnog sitotiska s reljefnim efektom kako bi u kombinaciji s podlogom proizvod imao sve tri boje hrvatske zastave.

 

RH-12/ ALFA CRVENA – udobna muška majica kratkih rukava od češljanog pamuka s bočnim šavom i okruglim izrezom s dodatnim elastanom u ovratniku.

Molimo vas ne zaboravite upute za održavanje – Hrvatska majica „SUPERCROATIAN 1“/RH-12/Alfa crvena:

Održavanje 1

 

RH-12/ JADRAN PLAVAbrzo sušeća, udobna muška majica okruglog izreza i kratkih rukava krojena od češljanog pamuka, viskoze i poliestera s bočnim šavom te dvostrukim šavom na rukavima i donjem rubu.

Molimo vas ne zaboravite upute za održavanje – Hrvatska majica „SUPERCROATIAN 1“/RH-12/Jadran plava

Održavanje 2