Ženska majica RESPECT-LOVE-STAY

Model: Ženska hrvatska majica „RESPECT-LOVE-STAY“/HR-10

 

Ideja dizajnera: Neka ove tri snažne riječi podsjete na poštovanje i ljubav prema Domovini. Neka to bude naša obveza, jer, ostanak i povratak za Hrvatsku su posebno važni.

 

„Val tiho kaže, sine, čuvaj te rijeke, gore, ravnice i doline, sve njene stare dvore… Rukama držim zemlju dok drhti, uz mene sad si jača ti, moja si jedina ljubavi.“ (Zaprešić Boys, 2021.)

19,00 

SKU: HR-10 Kategorija:

ŽENSKA HRVATSKA MAJICA „RESPECT-LOVE-STAY“ (HR-10)

Ove domoljubne majice krojene su da slijede liniju tijela i time su prilagođene djevojkama i damama klasične i sportske građe.

Grafičko rješenje izvedeno je kvalitetnom tehnikom višebojnog sitotiska u bojama hrvatske zastave s efektom svjetlucanja (šljokice).

Originalnost proizvoda SUPERCROATIAN jamče šivane oznake na donjem vanjskom rubu i u unutrašnjosti ispod ovratnika.

 

HR-10/ TAMNO SIVA LUXbrzo sušeća, udobna ženska majica „V” izreza i kratkih „dolman“ rukava krojena od češljanog pamuka, viskoze i poliestera s bočnim šavom te dvostrukim šavom na rukavima i donjem rubu. Posebnost kroja je zaobljeni donji rub.

Molimo vas ne zaboravite upute za održavanje – Hrvatska majica „RESPECT-LOVE-STAY“/RH-10/Tamno siva LUX:

Održavanje 2

HR-10/ NEBESKO PLAVA – udobna ženska majica kratkih rukava od češljanog pamuka s bočnim šavom i okruglim izrezom s dodatnim elastanom u ovratniku. Donji rub majice je ravan.

Molimo vas ne zaboravite upute za održavanje – Hrvatska majica „RESPECT-LOVE-STAY“/RH-10/Nebesko plava:

Održavanje 1