Muška hrvatska majica CROATIA

Model: Muška hrvatska majica „CROATIA“/RH-15

 

Ideja autora: jednostavan, ali upečatljiv motiv kojim smo željeli podsjetiti na snažnu i inspirativnu poruku velikoga hrvatskog pjesnika, esejista, putopisca i rodoljuba – I dok je srca bit će i Kroacije! (A.G. Matoš, 1873.-1914.)

Zajedništvo u ljubavi prema Domovini i zahvalnost za slobodu i neovisnost jamstvo su naše budućnosti.

19,00 

SKU: RH-15 Kategorija:

HRVATSKA MAJICA „CROATIA“ (HR-15)

Ove domoljubne hrvatske majice krojene su da lagano slijede liniju tijela. Time su dobar odabir za muškarce klasične i sportske građe.. Originalnost proizvoda SUPERCROATIAN jamče šivane oznake na donjem vanjskom rubu i u unutrašnjosti ispod ovratnika.

Model je dostupan u tri boje hrvatske zastave, a grafičko rješenje je izvedeno kvalitetnom tehnikom dvobojnog sitotiska u tonovima pojedine majice – crvenim, bijelim i plavim.

 

RH-15/RETRO CRVENAbrzo sušeća, udobna muška majica okruglog izreza i kratkih rukava krojena od češljanog pamuka, viskoze i poliestera s bočnim šavom te dvostrukim šavom na rukavima i donjem rubu.

Molimo vas ne zaboravite upute za održavanje – Hrvatska majica „Croatia“/RH-15/Retro crvena

Održavanje 2

 

RH-15/ BIJELA ST – udobna muška majica kratkih rukava od češljanog pamuka s bočnim šavom i okruglim izrezom s dodatnim elastanom u ovratniku zbog bolje forme.

RH-15/ PLAVA ZG – udobna muška majica okruglog izreza i kratkih rukava od organskog pamuka s dodatkom poliestera, bočnim šavom te dvostrukim šavom na rukavima i donjem rubu.

Molimo vas ne zaboravite upute za održavanje – Hrvatska majica „Croatia“/RH-15/Bijela ST, Plava ZG

Održavanje 1