Hrvatska majica „ČIPKA“ (HR-17)

Model: Hrvatska ženska majica „ČIPKA“/HR-17

 

Ideja autora: Čuvajmo našu čipku, tu pet stoljeća dugu tradiciju i priču o bjelini, čvrstoći i – identitetu. Mi pripadamo ovdje, naša povijest i budućnost su tu. Ostavimo još ljepši ovaj djelić raja generaciji koja dolazi nakon nas.

Cili život živim tu, ka’ u nekom plavom snu, jer to je zemlja dide mog i oca mog, ja ostajem na njoj (M. Cetinić, 1994.)

22,00  (165,76 kn)

SKU: HR-17 Kategorija:

HRVATSKA MAJICA „ČIPKA“ (HR-17)

Ove majice krojene su da slijede liniju tijela i time su prilagođene djevojkama i damama klasične i sportske građe. Originalnost proizvoda SUPERCROATIAN jamče šivane oznake na donjem vanjskom rubu i u unutrašnjosti ispod ovratnika.

Grafičko rješenje izvedeno je kvalitetnom tehnikom sitotiska i efektom svjetlucanja (šljokice) zlatne boje .

 

HR-17/BIJELA ST – udobna ženska majica kratkih rukava od češljanog pamuka s bočnim šavom i okruglim izrezom s dodatnim elastanom u ovratniku. Donji rub majice je ravan.

Molimo vas ne zaboravite upute za održavanje – Hrvatska majica „ČIPKA“/HR-7/Bijela ST:

Održavanje 1

 

HR-17/TAMNO PLAVA LUX – brzo sušeća, udobna ženska majica „V” izreza i kratkih „dolman“ rukava krojena je od češljanog pamuka, viskoze i poliestera s bočnim šavom te dvostrukim šavom n a rukavima i donjem rubu. Posebnost kroja je zaobljeni donji rub.

Molimo vas ne zaboravite upute za održavanje – Hrvatska majica „ČIPKA“/HR-7/Tamno plava LUX:

Održavanje 2