Hrvatska majica „CROATIA“ (HR-14)

Model: Hrvatska ženska majica „CROATIA“/HR-14

 

Ideja autora: jednostavan, ali upečatljiv motiv kojim smo željeli podsjetiti na snažnu i inspirativnu poruku velikoga hrvatskog pjesnika, esejista, putopisca i rodoljuba – I dok je srca bit će i Kroacije! (A.G. Matoš; Tovarnik, 1873.- Zagreb, 1914.)

Zajedništvo u ljubavi prema Domovini i zahvalnost za slobodu i neovisnost jamstvo su naše budućnosti.

19,00  (143,16 kn)

SKU: HR-14 Kategorija:

HRVATSKA MAJICA „CROATIA“ (HR-14)

Ove domoljubne majice krojene su da slijede liniju tijela i time su prilagođene djevojkama i damama klasične i sportske građe. Originalnost proizvoda SUPERCROATIAN jamče šivane oznake na donjem vanjskom rubu i u unutrašnjosti ispod ovratnika.

Model je dostupan u tri boje hrvatske zastave, a grafičko rješenje je izvedeno kvalitetnom tehnikom dvobojnog sitotiska u tonovima pojedine majice – crvenim, bijelim i plavim.

 

HR-14/RETRO CRVENA: brzo sušeća, udobna ženska majica okruglog izreza i kratkih rukava krojena je od češljanog pamuka, viskoze i poliestera s bočnim šavom te dvostrukim šavom na rukavima i donjem rubu. Posebnost kroja je zaobljeni donji rub.

Molimo vas ne zaboravite upute za održavanje – Hrvatska majica „CROATIA“/HR-14/Retro crvena:

Održavanje 2

 

HR-14/PLAVA ZG,BIJELA ST – udobna ženska majica kratkih rukava od češljanog pamuka s bočnim šavom i okruglim izrezom s dodatnim elastanom u ovratniku. Donji rub majice je ravan.

Molimo vas ne zaboravite na upute za održavanje – Hrvatska majica „CROATIA“/HR-14/Plava ZG/Bijela ST:

Održavanje 1