Hrvatska majica „CROATIA“ (RH-15)

Model: Hrvatska majica „CROATIA“/RH-15

 

Ideja autora: upečatljiv motiv kojim smo željeli podsjetiti na snažnu i inspirativnu poruku velikoga hrvatskog pjesnika, esejista, putopisca i rodoljuba – I dok je srca bit će i Kroacije! (A.G. Matoš, 1873.-1914.)

130,00 kn 17,25 €

SKU: RH-15 Kategorija:

HRVATSKA MAJICA „CROATIA“

Ove domoljubne majice krojene su da slijede liniju tijela i time su prilagođene djevojkama i damama klasične i sportske građe. Originalnost proizvoda SUPERCROATIAN jamče oznake na donjem vanjskom rubu i u unutrašnjosti ispod ovratnika.

Model je dostupan u tri boje hrvatske zastave, a grafičko rješenje je izvedeno kvalitetnom tehnikom dvobojnog sitotiska u tonovima pojedine majice – crvenim, bijelim i plavim.

 

RETRO CRVENA – brzo sušeća, udobna muška majica okruglog izreza i kratkih rukava krojena od češljanog pamuka, viskoze i poliestera s bočnim šavom te dvostrukim šavom na rukavima i donjem rubu.

Molimo vas ne zaboravite upute za održavanje – Hrvatska majica „C-Croatia“/RH-15/Retro crvena

Održavanje 2

 

BIJELA ST – udobna muška majica kratkih rukava od češljanog pamuka s bočnim šavom i okruglim izrezom s dodatnim elastinom u ovratniku zbog bolje forme.

PLAVA ZG – udobna muška majica okruglog izreza i kratkih rukava od organskog pamuka s dodatkom poliestera, bočnim šavom te dvostrukim šavom na rukavima i donjem rubu.

Molimo vas ne zaboravite upute za održavanje – Hrvatska majica „C-Croatia“/RH-15/Bijela ST, Plava ZG

Održavanje 1