Pravila privatnosti

Izjava se odnosi na povjerljivost osobnih podataka koje prikupljamo u procesu registracije korisnika/kupaca na našu mrežnu stranicu i sastavni je dio Općih uvjeta poslovanja.
Nositelj se kao prodavatelj na ovoj mrežnoj stranici pridržava važećih propisa s ciljem zaštite privatnosti Kupaca, posebice Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU.

Prihvaćanjem ove Izjave o privatnosti prilikom registracije Kupca odnosno prijavom na mrežnu stranicu, Kupac potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže s obradom osobnih podataka utvrđenom ovom Izjavom.

Najčešći podaci koje nam dajete su podaci iz obrasca za naručivanje proizvoda koji su nužni za sklapanje i ispunjavanje kupoprodajnog ugovora.

Prilikom registracije Kupca, zatražit će se osobni podatci – ime i prezime, adresa, adresa e-pošte, telefonski broj, korisničko ime i lozinka (opcionalno).
Nakon registracije Kupac ima mogućnost pristupiti korisničkom računu koji se nalazi unutar profila Kupca. Pristup Korisničkom računu nije obvezujući, a Kupac se potvrdom gumba za prijavu slaže s pohranom osobnih podataka.

Bez tih podataka nismo u mogućnosti isporučiti vašu narudžbu i obavijestiti vas o statusu narudžbe.

Unosom svojih osobnih podataka, potvrdom gumba o prihvaćanju Općih uvjeta poslovanja i ove Izjave o privatnosti, Kupac sklapa ugovorni odnos kao temelj za kupnju proizvoda i usluga po svom izboru na ovoj mrežnoj stranici. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo u druge svrhe, niti ih prosljeđujemo trećima, osim pružateljima usluge dostave. Ako Kupac ne želi ustupiti ove podatke, narudžba nažalost ne može biti dostavljena.

Kupac ima mogućnost pristupa svojim osobnim podatcima pristupom u „Moj profil“ i  tamo ih ažurirati. Kupac može zatražiti i dobiti informaciju o pohranjenim osobnim podatcima, kao i njihov ispravak.

Kupac ima pravo zatražiti brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav) zahtjevom na info@supercroatian.hr i podatci će biti izbrisani bez odgađanja.